Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

De technologieco. van de Shenzhen is Slim Vertoning, Ltd één van de belangrijke Leverancier van LCD digitale signage, LCD adverterende spelers, touch screenkiosken, zelfbedieningsterminals, LCD videomuur, videomuurbewerker allen in één interactieve het onderwijskiosk, al grootte van tabletten, hebben 1080P& en gebogen monitors/TV etc.we opgezette muur en vloer bevindende modellen van 7“ aan 84“ voor binnen en openluchtgebruik. Wij kunnen klanten van concept creatief ontwerp aan kleermakersproducten, van beroeps aanbieden en de kwaliteit, die allemaal kan het prima productieniveau bereiken. Onze producten worden uitgevoerd naar vele landen en gebieden, zoals Amerika, Europa, Afrika, Azië, Australië, Rusland en Midden-Oosten.

Geschiedenis

De technologieco. van de Shenzhen werd slim vertoning, Ltd gevestigd in 2020 met totale activa van USD 20 miljoen. Met de inzameling van R&D, productie en verkoop, zijn Onze producten gewaarborgd één jaar en verstrekken onderhoud voor het leven.

Wij produceren LCD hoofdzakelijk Materiaal voor Project, met inbegrip van LCD Digitale Signage Vertoning, alle-in-Één aanrakingskiosk, Reclame Professionele levering, LCD Monitor, LCD Reclamevertoning, Touchscreen advertentieweergave, Interactieve aanrakingslijst, glazen vrije 3D digitale signage, Netwerklcd Reclamevertoning, etc., enz.

Dienst

De technologieco. van de Shenzhen slim vertoning, Ltd

de dienst
Wij verstrekken 1 jaar vrije garantie voor alle producten.
Onze klanten zullen van de vrije Updatedienst voor Content managementsysteem genieten
Alle die producten zouden hoog-Plicht zijn vóór verzending wordt getest.
Onze klanten zullen van de vrije opleidende dienst voor de producten genieten
Onze klanten zullen de cargadoor voor Schadecertificaat of zijn de goederen beschadigd vragen en contacteren onmiddellijk ons
Wij verlenen onderhoud op lange termijn en de technicial dienst. Onze klanten zullen van de kostprijsdienst na de het eerste jaar vrije garantie genieten.
De vrije garantiedienst kon niet worden aangeboden als het product wegens overmacht beschadigd is

Ons Team

De technologieco. van de Shenzhen heeft slim vertoning, Ltd een nationaal netwerk van verkoop en het efficiënte systeem van de naverkoopdienst in China opgezet. Wij kunnen commerciële vertoningen van 8-105 duim volgens klantenbehoefte verstrekken.

Wij kunnen om het even welke 3D tekeningen volgens cliënteneisen ten aanzien van diverse behoeften en apparaten ontwerpen.

Wij ontwerpen en veroorzaken ultra slanke LCD VERTONING

Wij verstrekken goed na de dienst.

Wij dringen bij het voorzien van cliënt van hoogte aan - kwaliteit en concurrerende prijsproducten.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Luna
Tel. : 13410560248/15919847835
Resterend aantal tekens(20/3000)