Bericht versturen
Shenzhen Smart Display Technology Co.,Ltd
Shenzhen Smart Display Technology Co.,Ltd
Fabriekstocht
Thuis /

Shenzhen Smart Display Technology Co.,Ltd Factory Production Line

Production Line

Shenzhen Smart Display Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Onze openlucht digitale signage van de productregeldekking, lift digitale signage, reclame digitale signage, muur opgezette digitale signage, vloer digitale signage bevinden zich, interactieve touch screenkiosk, LCD videomuurvertoning, interactieve touch screenlijst, touch screen interactieve whiteboard, bus adverterende speler die, die laderskiosk, self - servicekiosk, uitgerekte LCD vertoning, enz. delen.

 

De toepassing die media, onderwijs, telecommunicaties, financiën, vervoer, merk behandelen verkoopt, overheden, slimme steden enz. in het klein

OEM/ODM

Wij houden ons aan het beleid van „leveren hoogte - kwaliteitsproducten en aanbieden zo vlug mogelijk de betrouwbare diensten van de kwaliteitscontroleinspectie om onze klantentevredenheid“ te ontmoeten.

 

Wij kunnen klanten van concept de creatieve producten van de designtokleermaker, van professionele productieinnovatie aan een definitieve productieverkoop aanbieden.

 

OEM/ODM proces

 

1. Krijg Idee van Cliënten

 

2. 3D het ontwerp trekt voor het bevestigen


3. Bevestig het ontwerp

 

4. Trek CAD structuur

 

5. Opbrengssteekproef om de details te bevestigen

R&D

Naast vervaardiging, concentreert de slimme de vertoningstechnologie zich van Shenzhen ook bij de ontwikkeling van multimedia reclame het publiceren systeem, interactieve systeemtechnologie.

 

Wij ontvingen softwareauteursrechten, nationale high-tech ondernemingen, ouble zachte ondernemingen, verschijningsoctrooi en de certificatie van gebruiksmodeloctrooien enz. deze jaren.

 

Wij proberen de meest professionele en sterke high-tech onderneming van de wereld in commercieel weergaveveld te worden, zodat konden verstrekkend de meest geavanceerde multimedia op de markt brengend platform, om ondernemingsinformatisering en het digitaal weergeven te bevorderen.